Меню
Your Cart

Коронавирус - Какво да правим вкъщи по време на пандемия

18 Mar Коронавирус - Какво да правим вкъщи по време на пандемия
0 Коментари 657 Разглеждания.. Грижа За Тялото


Преди няколко дни беше обявено извънредно положение заради коронавирус, което наложи затварянето на почти всички обекти в страната, включително салоните за красота. Без съмнение това ще се отрази на бизнесите, но в момента здравето ни е на първо място. Колкото по-бързо овладеем ситуацията, толкова по-бързо ще се върнем на работните си места и ще можем да разкрасяваме клиентките си.  А какво да правим докато сме вкъщи? 


Време за себе си


Или иначе казано - красота по време на пандемия. Сега имаме възможност да обърнем внимание и на нашия външен вид в домашни условия. Можем да забъркаме домашна маска за лице,   да оправим маникюра   си или просто да оставим ноктите ни да си "починат". 
Да изхвърлим ненужното


Вероятно голяма част от вас са пренесли всички работни принадлежности вкъщи. Може би е време да прегледате в какво състояние са материалите, с които работите и да ги замените с нови. Повечето доставчици и онлайн магазини в момента предлагат безплатна доставка до адрес, за да се ограничи заразяването с коронавирус


Видео обучения


Ако се чудите с какво да запълните свободното си време, бихме препоръчали да гледате курсове, обучения или просто нови идеи за маникюр, с които ще зарадвате клиентките си, когато всичко се нормализира. Използвайте времето, за да научите нови техники, да експериментирате върху себе си и да се усъвършенствате. Дори вие самите бихте могли да направите видео обучение с интересни идеи в YouTube или Facebook. По този начин със сигурност ще спечелите аудиторията.


Спорт


"Нямам време да спортувам", вероятно е реплика, която често изричате. Не забравяйте, че спортът, макар и в домашни условия ще ви накара да се чувствате и да изглеждате по-добре


Почивка с книга или филм


Книга с топъл чай, филм с пуканки, плейстейшън с вино... комбинациите са много. Колко често ви се случва да имате възможност да се отпуснете, без да мислите за работа - цъфтящи краища, счупен нокът или антицелулитни процедури? Отпуснете се, вземете заслужената си почивка преди отново да започнете работа на пълни обороти.


Пролетно почистване


Е, не е най-приятната дейност на света, но би било хубаво да свършим и нещо полезно докато сме си вкъщи. Освен че е много важно да спазваме отлична хигиена не само заради опасността от заразяване с коронавирус, можем да направим онези досадни неща, които все отлагаме поради липса на време - да подредим гардероба, да изхвърлим ненужните вещи, за да може домът ни отново да започне да "диша"


Време за семейството


Какво по-хубаво от това да имаме повече време за семейството? Пригответе романтична закуска в леглото на любимия (а след това се върнете към предишната точка ;) ) вземете някоя настолна игра и се позабавлявайте с децата. Със сигурност ще запомнят моментите, изпълнени със смях, а на вас ще ви се иска да го правите по-често
Нека се опитаме да извлечем ползите от изпитанието COVID 19. Заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, близките и околните. Останете вкъщи - пазете човешкия живот!


Екипът на Мисия Красива

Напишете коментар...

Ние използваме "бисквитки", за да подобрим потребителското изживяване, както и Google Analytics за статистически цели. Продължавайки да ползвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ако не сте, променете настройките на "бисквитките" или напуснете сайта.