Меню
Your Cart

За нас

ЕКИПЪТ НА "МИСИЯ КРАСИВА"

Казват, че добрите идеи се раждат внезапно...

Бяхме в заведение с приятелки, когато изведнъж ми се счупи нокът. Зачудих къде е най-близкият салон, в който мога да реша този проблем. Нито една от приятелките ми не познаваше този квартал толкова добре. И тогава си помислих колко щеше да е хубаво, ако мога да вляза в някой сайт, да проверя кой е най-близкият до мястото, на което се намирам, да разгледам снимки, да видя какво предлагат...и тогава се сетих, че мога да го създам. Но не исках да бъде просто сайт. Исках да бъде нещо по-различно. Исках всяка жена да намира в него нещо полезно - различни услуги, съвети за красота иии същевременно да спестява пари от всичко това! Ето така се роди идеята за misiakrasiva.com.


Кои са хората, които стоят зад всичко това?

Екипът ни е изграден от шантави хора, които са пълни с безумно готини идеи и най-важното - знаят как да ги осъществят. Така е, когато се сблъскваш с различни, женски проблеми, след това намираш лесно решение за всеки един от тях.

Винаги сме на твое разположение за въпроси, идеи... и за всичко, което искаш да споделиш с нас:

 тел: 0876314672

email: info@misiakrasiva.com


      


Ние използваме "бисквитки", за да подобрим потребителското изживяване, както и Google Analytics за статистически цели. Продължавайки да ползвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ако не сте, променете настройките на "бисквитките" или напуснете сайта.