Меню
Your Cart

Dr. Stavrov Aesthetics

Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
"МИСИЯ КРАСИВА"
има за цел да накара всяка жена да избере нейния начин, по който отново ще върви с високо вдигната глава. Понякога новата прическа или семплият маникюр могат значително да повдигнат самочувствието, а ти заслужаваш да се чувстваш зашеметяваща всеки ден!
Услуги и отстъпки предлагани от Dr. Stavrov Aesthetics

Здравейте, аз съм д-р Константин Ставров, математик и лекар по образование и призвание. Срещам точната наука и индивидуалната красота по пътя към хармоничния външен вид.


Дерматологията е медицинска специалност, която се занимава с болестите на кожата, видимите лигавици и кожните придатъци (косми и нокти). В нашата клиника се провеждат диагностика и лечение на целия спектър от инфекциозни, автоинфламаторни, автоимунни и алергодерматози, както и на доброкачествени и злокачествени кожни образувания.

Първичният преглед се състои от обстоен оглед на всички кожни изменения. При необходимост се прилага и дерматоскопия, чрез която се анализират пигментната и съдовата мрежа и други микроструктури в дадено образувание. Лекарят се запознава с медицинска документация при наличие на такава и назначава допълнителни изследвания при необходимост.

Вторичният преглед се провежда в рамките на 30 дни след първичния преглед, за да се проследи динамиката на кожното заболяване и да се оцени повлияването му от назначена терапия. Лекарят прецизира необходимостта от допълнителни диагностични и терапевтични мерки.

Венерологията е дял от медицината, който се занимава с диагностиката, лечението и превенцията на болестите, предавани по полов път. Венерологичните заболявания се причиняват от бактериални, вирусни, гъбични и паразитни микроорганизми. В клиниката се провеждат диагностика и лечение на целия спектър от сексуално предавани инфекции.


Естетичната дерматология е дял от дерматологията и една от най-динамично развиващите се медицински дисциплини. Неин фокус са неинвазивните и микроинвазивните техники за корекция на нежелани бръчки, възстановяване на загубени обеми, заличаване на белези, повишаване тургора и качеството на кожата, намаляване на излишни мастни депа и др.

  • Хиалуронови филъри
  • Ботулинов токсин
  • Тъканни стимулатори
  • Мезотерапия
  • Професионална апаратура Profacial
  • Пилинг
  • HIFU
  • Персонализирана серия Universkin 

   Допълнителна информация


   С карта "Мисия Красива" получаваш:

   • -20% отстъпка на клинични прегледи от дерматолог (прегледи на бенки, заболявания по кожата като акне, розацея и целия преглед от кожни заболявания)

   •  безплатна естетична консултация
   • *Oтстъпката за лечение на акне варира между -10% и -20% в зависимост от прегледа и вида процедура, които е необходимо да се извършат


   Работно време:

   Понеделник - 10:00 - 19:00

   Вторник - 10:00 - 19:00

   Сряда - 10:00 - 19:00

   Четвъртък - 10:00 - 19:00

   Петък - 10:00 - 19:00

   Събота - 10:00 - 19:00

   Неделя - 10:00 - 19:00


   https://drstavrov.com/   Dr. Stavrov Aesthetics
   • Availability: In Stock
   • Product Code:: 0059
   • Weight: 0.00kg
   Products Sold: 0
   Product Views: 501
   Заяви карта

   Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product rules mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

   Any module can be selectively activated per device. Every module has an advanced Status feature allowing you to load the module based on device type, customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

   Responsive video embeds with max width and float options, as well as full container styles on the video-responsive class. Display videos in your descriptions, blog posts, or custom modules anywhere on the page. Just wrap the iframe in additional div elements with the required classes and you have full control over your video layout.

   Ние използваме "бисквитки", за да подобрим потребителското изживяване, както и Google Analytics за статистически цели. Продължавайки да ползвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ако не сте, променете настройките на "бисквитките" или напуснете сайта.